1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Selasa, 5 Julai 2011

Ada Apa Dengan BERSIH?

jom join..huhu

Assalamua'laikum. Fuh! Sekarang ni bukan main lagi ye, tak boleh sebut pasal 'bersih'. Memang 'hot' punya berita ni. Belum lagi sampai tarikh ni, dah berapa ramai kena tangkap. Memang betul-betul kepanasan diorang tu. Sapa-sapa je pakai baju ni boleh kena tangkap woo..

Korang boleh nilai sendiri samada BERSIH ni bagus untuk korang join atau tak. Aku tak mau nak menyebelahi mana-mana pihak, cuma just nak korang fikir dan kaji apa tujuan dan matlamat BERSIH ni dianjurkan. Jangan cari berita dari sebelah pihak je, tu namanya tak adil. Cari la kebenaran dengan mencari maklumat dari kedua-dua belah pihak. Ni bukan lagi zaman P.Ramlee, sekarang ni maklumat semua dihujung jari korang. Nak tak nak je.

Kalau orang tanya aku nak join tak? Mesti la nak, tapi apakan daya. Jauh la nak pegi sana. Kena kerja pulak tu masa 9hb. Nak jugak merasa suasana berdemo dengan orang ramai ni..huhuhu..

Ok, apa-apa pon harap demokrasi kat negara kita ni terus subur. I love Malaysia...

3 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting