1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Isnin, 14 November 2011

Nuffnang Stop Bagi Duit!

Assalamua'laikum...

nuffnang

Fuh!! Panas tajuk kat atas ni. Betul ke apa yang aku kata kat atas tu? Betul la..aku tak tipu korang.. Tak caya, tanya aku.. Tapi takda libatkan korang pon, aku sorang je rasanya..ngeh3~

Bukan apa, sebenarnya aku punye Buffered Earning dah lama tak jalan. Duduk diam je dia punya earning tu. Mungkin sebab dah lama aku tak update blog kot. Sebab tu la earning pon tak di update-update..huhu.. Bukan aku tak mau update blog, tapi susah la jadi orang penting ni, semedang je busy..huhu.. Ok, nasihat aku kalau korang ada BE tu rajin-rajin la berblog lagi. Baru la masyuk.. Buktinya? korang buat la dulu. Lepas mesti korang akan buat entry macam ni... Yes! dapat buffered earning nuffnang lagi!!

Omong kosong : Tak sangka blog aku ni dah berusia 1 tahun lebih...

19 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting