1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Selasa, 8 November 2011

Lelaki Handsome VS Tak Handsome. Apa Kata Perempuan?

apa pandangan korang?

Assalamua'laikum.

Malam ni jom kita renungi sejenak karenah segelintir gadis-gadis sekarang ni. Aku tak cakap semua, cuma segelintir je...


kalau lelaki hensome pendiam
Perempuan akan cakap: woow, cool giler...
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan.. macam bagus...

kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody's perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang.... muka pun macam muka pecah rumah!

kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia tu...belakon jer

Selanjutnya....

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat...
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata:...(terdiam, tapi telunjuknya
meliuk-liuk dari atas ke bawah)... patutlah, tengok saja luarannya...

kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama "keluarga" memang harus menyayangi...

kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: matching... hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: driver jer tu?...

kalau lelaki handsome tak mau bergambar
perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar
perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?...

kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu....

kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
kalau lelaki tak handsome bersedih hati
perempuan akan kata: kuat nangis!!eee...lelaki ke dia ni?

Kadang-kadang lelaki kureng hamsem ni diperlakukan tidak adil oleh kaum wanita. minta maaflah kaum wanita semua kalau anda terasa. Aku akui gak sebab benda ini terjadi gak pada kaum wanita yg kureng cantik... cuba fikirkanlah sejenak kaum lelaki dan kaum wanita semua...

2 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting