1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Ahad, 20 November 2011

Mark Zuckerberg Convert to Islam?


mark zuckerberg
Assalamua'laikum.

Siapa tak kenal dengan mamat ni, pengasas Facebook. Cerita ni sebenarnya dah lama dah tersebar, tapi mungkin tak tak dapat liputan sangat kot. Aku pon tak dapat nak pastikan benda ni betul ke tak. Cuma nak kongsi maklumat dengan korang je.

Cuba korang try taip kat google pasal Mark Zuckerberg Convert to Islam. Mesti korang akan dapat banyak cerita pasal dia. Katanya nama nya pon dah tukar kepada Mark Abu Bakar. Kalau betul la dia masuk islam Alhamdulillah, kalau tak betul moga-moga Allah beri hidayah kepada dia. Mungkin kalau dia masuk islam dia boleh membantu umat islam dengan kekayaan yang dia ada tu. Siapa tau... .

Korang boleh baca kat sini.

http://technob.com/index.php/facebook-ceo-mark-zuckerberg-converts-to-islam-now-known-as-mark-abu-bakar/ (tarikh entry ni 1 April, mungkin jugak April Fool..)

Sekali lagi aku nak bagitau, berita ni tak dapat nak dipastikan samada betul ke tak. Cuma nak berkongsi maklumat je..

:-)

1 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting