1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Sabtu, 1 Oktober 2011

Speed Up Komputer Korang Dengan Mudah

speed up my PC

Assalamua'laikum. Dah berapa hari ye aku tak update blog? Sakit otak aku tak tau nak update mende kat blog ni. Boring-boring aku pon bagi la lajukan PC aku ni yang dah memang laju macam Buggati Veron..ungkapan riak ikhlas dari hati aku..haha.. Takda la, gurau-gurau cikit..

Ada cara mudah nak lajukan korang punya PC atau Laptop korang. Nak tau? Senang je, kurangkan korang punya start up masa korang on PC/laptop korang. Aku pon tak tau nak bahasakan macam mana.huhu.. Senang cerita sila lihat video kat bawah ni..



korang untick la yang mana tak perlu kat bahagian start up tu. Buat lembap komputer je..yang agak-agak penting macam anti virus tu tak payah la untick..kan tu penting.. Yang ni simple punya pelajaran, budak darjah 2 pon boleh faham..huhu..

Ok la, korang cuba buat dulu..aku nak tidur.. ZzzzZZzzz.......

9 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting