1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Selasa, 11 Oktober 2011

Best Pulak Lagu Jawa ni..

didi kempot. penyanyi jawa..

Assalamua'laikum.

Update 12/10/2011 (9.43pm) : Mana-mana blogger yang masuk ke entry ni dari innit.nuffnang.com aku mintak maap banyak-banyak..bukan aku nak buat trick ke ape ke, aku salah bagi link la..ramai pulak yang meradang ngan aku hari ni..huhuhu...

sebenarnya ni link yang aku nak post kat innit.nuffnang.com tu..

http://episodkehidupanku.blogspot.com/2010/11/walawei-tak-sampai-sebulan-join.html



Malam-malam yang tenang segini memang best kalau layan lagu-lagu jiwang. Tapi aku bukan mat jiwang, mahu pon mat rempit, apatah lagi mat ganja. Silalah percaya pada aku. ngeh3~

Minggu lepas member aku ni ada la bagi lagu jawa ni kat aku. Dengor punyer dengor walaupon tak paham rasa best jugak. Tu yang sekarang ni nak try cuba fahamkan apa maksud lagu tu. So, sapa-sapa yang kat sini orang jawa boleh la aku tolong translate cikit-cikit apa maksud lagu ni. Maklum la, aku bukan orang jawa, tapi orang KL.ngeh3~ Takda la, aku ni orang banjar yang berasal dari kampung je. Atuk dengan nenek aku je yang duduk kat KL. Biasa la, dunia dah terbalik.huhu..

Ok la, jom layan lagu jawa ni sat..zassss~~




9 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting