1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Isnin, 24 Oktober 2011

Keywords Famous Untuk Minggu Lepas

Assalamua'laikum...

keywords best

Dah lama tak update blog, saye rindu pada belog saye..huhu.. Ok, dah lama jugak aku tak cerita pasal keywords untuk blog aku ni. Oleh sebab mood masih lagi suam-suam kuku untuk taip panjang-panjang apa kata korang tengok je gambar kat bawah..

keywords for last week

Aku pon tak faham macam mana keyword 'spr' boleh sesat ke dalam blog aku. Agaknya sebab entry ni kot. Keputusan Penuh Pilihan Raya Negeri Sarawak dengan Semakan Daftar Pemilih : SPR Malaysia. So, kalau korang pandai bermain dengan SEO ni senang-senang je korang boleh dapat trafik free ke blog korang. Percaya la...

Oh ya, entry ni paling cepat naik diantara semua entry-entry dalam blog aku... Jom lawat kejap.. Free Download Klip 3GP.


2 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting