1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Isnin, 11 April 2011

Lagu-lagu Best Yang Korang Suka



share lagu kat jom~

Assalamua'laikum. Dah lama chawi tak men'download' lagu-lagu kat internet ni. Yela, selalunya beli CD/DVD kat kedai. Original wooo.. Tak main la cetak rompak ni. Bantu la cikit industri tanah air sendiri.huhu.. Takda la, ngarut je tu. Tak pernah pon beli, buang karan je.hahaha.. Tiba-tiba pulak rasa macam download lagu. Tapi tak tau nak download lagu apa.

Ok la, apa kata korang bagi cadangan cikit kat chawi lagu apa yang best. Tak kisah lagu apa-apa pon. Lagu-lagu lama ke, lagu baru, lagu indonesia, lagu orang putih, lagu orang gelap, semua chawi layan.. Ok, chawi bagi contoh lagu yang chawi suka macam kat bawah ni. Jom layan sat..









Cukup la tu. Nak banyak-banyak pegi la kat youtube.hehe.. Tu antara lagu-lagu yang chawi suka n bakal dowload kejap lagi. Cara nak download? Senang je. Oleh sebab chawi nak mp3 je, so chawi akan ikut cara ni. Convert Youtube to mp3. Atau pon dengan cara yang INI. 2 2 layan je la..huhu


7 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting