1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Isnin, 18 April 2011

BE Nuffnang Aku Tinggal Satu je Lagi..

Mr. Nuff
Assalamua'laikum. Oleh sebab esok chawi cuti, so malam ni boleh la update blog cikit. Ala, bukan selalu pon tido lambat. Kadang-kdang je. Walaupon mulut dah menguap seluas nguapan buaya darat, chawi gagahkan jugak la nak cerita pasal Nuffnang. Chawi tau, ramai yang suka baca pasal benda ni. Betulkan? Ye la, pasal duit, mesti la orang suka.huhuhu..

Ok la, nak cerita panjang pon tak guna. Bukan chawi boleh tambahkan 'earning' korang pon kan? So, tengok gambar kat bawah ni, mesti korang faham apa yang chawi nak cerita. Kalau tak faham boleh ajukan soalan lepas habis baca entry ni.

tengok...

Tengok la, 6 dah jadi ME, so tinggal 1 je lagi BE..yang lain tu tinggal kenangan je..ish3~ Patut la blog chawi dah takda nampak iklan-iklan tu menari-nari kat blog ni. Bila la Mr. Nuff nak tambah BE lagi ye? huhu.. Apa-apa pon thanks to Nuffnang sebab dah bagi kepercayaan untuk dapatkan BE tu. 

Ok la, nak tidur. Sapa nak ikut? haha...

8 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting