1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Ahad, 1 Mei 2011

Sorry.. Dah Lama Tak Update Blog..

Assalamua'laikum. Fuh! Dah 2 minggu tak update blog. Macam-macam terjadi kat blog ni. Sorry to korang semua, bukan tak nak update tapi macam biasa la, ada masalah cikit-cikit. Tak payah tau la masalah apa, janji sekarang ni semua dah settle. Kan3??

Terasa blog ni dah macam benda yang dah usang pulak. Ranking blog jatuh kaw-kaw, BE nuffnang tinggal 1, pembaca blog dah kurang. Tu la, lain kali korang jangan jadi macam chawi, campur masalah peribadi dengan kerjaya seorang blogger.huhu.. So masalah peribadi dengan kerja jangan sesekali korang campur. Tu kesilapan chawi semasa 2 minggu ni. Sori k..

Ok la, lepas ni tak mau buat cam tu dah.. Dah insaf.huhuhu.... Sorryyyyy...

3 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting