1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Jumaat, 6 Mei 2011

Follower Ke-1000!!

997??
Assalamua'laikum. Panaskan malam ni? Tapi rasa lebih tenang malam ni daripada semalam. Tambah pulak kat sini petang tadi panas terik. Fuh! memang susah la nak tidur.hehe.. Jangan lupa sembahyang isyak dulu k.

Sekarang ni follower dah 997 (setakat entry ni ditaip). Rasa macam tak percaya je chawi ada seramai ni follower. Member-member kat facebook pon tak ramai macam ni. Apatah lagi kat myspace dengan friendster.huhu.. Mula-mula buat blog tu tak pernah terfikir pon nak ada follower seramai ni. Setakat suka-suka je dulu. Best ke ada blog ni? Kalau ada orang tanya chawi macam ni, chawi akan jawab 'memang best'.. Cuma yang tak bestnya korang kena rajin update. Betul tak? Yela, kadang-kadang tu ada masa rajin buat entry, ada jugak rasa malas yang amat dasyat nak update. Macam chawi sekarang ni la. Dah tak macam dulu. Kan3??

So, chawi nak tengok la sapa yang bertuah jadi follower chawi yang ke 1000. Kenapa? Nak bagi hadiah? Cikit-cikit nak hadiah, follow la dengan hati yang ikhlas. Baru la ada keberkatan dalam dunia blog.hehehe.. Ok la, follower ke 1000 tu nanti chawi akan buat review cikit la kat blog dia sebagai tanda penghargaan. Nak hadiah wang tunai, chawi punya wang tunai dalam poket ni pon dah tak seberapa.hehehe..

Ok la, tak mau la membebel-bebel macam bos tempat chawi kerja. Nanti rasa panas pulak telinga korang. Renung-renungkan dan selamat beramah...

7 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting