1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Rabu, 20 Julai 2011

Digi Easy Prepaid. Memang Berbaloi-Baloi!!

Digi Easy Prepaid

Assalamua'laikum. Korang dah ber'kapel'? Dah punya teman baik? Nak cari pelan yang paling jimat? Ok la, bagi korang yang tengah 'hot' bercinta sekarang ni, apa kata aku syor kan korang guna pelan yang sangat-sangat berbaloi ni. Aku dah try, memang best. Tak nyesal aku guna.

Hotlink Youth Club, hot tiket, Celcom Upax, celcom yang 28sen 10 minit, semua aku dah try dah. Semua tu sesuai hanya untuk korang telefon atau mesej dengan orang-orang selain dari suami/isteri, awek/pakwe, atau orang yang bukan kenalan rapat korang. So, untuk orang yang rapat dengan kita better guna Digi easy. Nak tau apa kelebihan dia? Korang boleh tengok kat bawah ni. Yang paling best sekali, mesej dengan call FREE je antara 12am sampai 8pm setiap hari. Ulang suara. Setiap hari ye..

Cubalah dulu..

Kalau dulu tiap-tiap hari aku topup, tapi sekarang ni aku topup bukan sebab dah habis kredit, tapi sebab dah tamat tempoh. So korang boleh bayangkan betapa jimat nya benda alah ni. Kalau nak try jangan beli digi prepaid yang biasa, beli Digi Easy. Sebab bendanya tak sama. Lagi 1, lupa pulak nak bagitau. Korang boleh online Facebook tiap hari FREE dari handphone, dari 6am sampai 6pm. Nak onlinenya senang je, pergi kat web browser, lepas tu taip 0.facebook.com. Lepas tu online la macam biasa. Senangkan?

So, amacam? Tak mau cuba ke?


7 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting