1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Sabtu, 19 April 2014

Gambar-gambar Kenangan Pesawat MH370 (20 Gambar)

Assalamua'laikum..

Tiap hari aku mengadap berita-berita kat internet. Benda first yang aku akan cari ialah berita pasal MH370. Ye la, aku minat nak tau pasal benda-benda macam ni sebab sampai sekarang tiada langsung bukti atau serpihan yang mengatakan pesawat MH370 tu terhempas. Macam tak logik pon ada. Nanti kalau aku ulas panjang-panjang kata aku buat spekulasi pulak.

Ok la, dah lama aku tak update blog. Jadi malas nak taip panjang-panjang.. Kat bawah ni adalah gambar-gambar MH370 (9M-MRO) seluruh dunia yang diambil sebelum hilang. Ntah kenapa kalau tengok gambar-gambar ni aku rasa macam pesawat tu masih lagi ada. Aku tau, korang pon akan rasa macam tu jugak kan..

Vienna, Austria (5 Oct 2004) 

Franfrut, German (21 Sept 2005)  

Kuala Lumpur, Malaysia (2 Jun 2009)

Melbourne, Australia (10 Oct 2009)

Rome, Italy (7 Feb 2010)

Rome, Italy (27 Jun 2010)

Perth, Australia (10 Aug 2010)

Sydney, Australia (18 Dec 2010)

Rome, Italy (30 Jan 2011)

Melbourne, Australia (8 Apr 2011)

Johannesburg, South Africa (28 June 2011)

Istanbul, Turkey (23 Jan 2012)

Istanbul, Turkey (6 June 2012)

Frankurt, Germany (16 June 2012)

Los Angelas, USA (22 June 2012)

Amsterdam, Nethelands (5 May 2013)

Los Angelas, USA (16 Oct 2013)

Amsterdam, Nethelands (12 Jan 2014)

Kuala Lumpur, Malaysia (30 Jan 2014)

Los Angelas, USA (28 Feb 2014)





Aku masih lagi mengharapkan keajaiban berlaku suatu hari nanti. Aku nak tengok pesawat ni pulang dengan selamat. Berdoalah agar semua penumpang dan anak pesawat dalam keadaan selamat.

Sumber : http://www.raischstudios.com/malaysia-airlines-flight-370/

3 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting