1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Selasa, 10 Januari 2012

Sekitar Perhimpunan 901. Anwar Ibrahim Bebas!

perghh! Pak Najib pon tak pernah rasa macam ni..

Assalamua'laikum. Sori geng! Dah sebulan aku tak update blog. Sori sangat-sangat, banyak masalah yang aku hadapi. Cewwahh..ayat je tu. Tapi betul la, masalah teknikal, msalah peribadi, macam-macam ada.

Ok, sempena tahun baru 2012, aku nak mulakan entry baru pasal berita yang tengah HOT sekarang ni, sapa-sapa yang tak tau memang dia tak tau la..huhu.. Alhamdulillah, Anwar Ibrahim yang kita sanjungi, dah dibebaskan dari tuduhan liwat yang kedua.  Pagi tadi menceritakan segala-segalanya. Nasib baik bukan kat Mahkamah Ipoh, kalau dekat sini confirm aku join.hehe..

Kat bawah ni adalah gambar sekitar peristiwa hari ni..

1




2




3




4

 Apa-apa pon sekarang semua orang dah tau apa keputusan Mahkamah hari ni.  Harap-harap lepas ni tak payah la si Saiful nak merayu-rayu, meroyan-royan.. Udah-udah le tu...

3 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting