1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Jumaat, 2 Disember 2011

Kelibat Buaya Semasa Banjir di Kajang

Assalamua'laikum..


Korang semua tau kan macam mana keadaan kat Kajang sekarang ni. Aku pon baru je tau yang kat sana tu tengah banjir. Harap-harap kawan-kawan, saudara mara kita yang ada kat sana tu dalam keadaan selamat semua. Aminnn~~

Tapi yang ni lain pulak cerita nya. Cuba korang tengok gambar kat bawah ni. Betul ke tak? Ntah la, aku pon tak tau. Aku cuma dapat gambar ni kat Facebook je..  Macam biasa, aku kan suka sharing-sharing maklumat ngan korang. Sharing is caring..huhuhu...

ada buaya?
Macam mana boleh lepas buaya kat tengah jalan tu? Ke yang tu 'buaya darat'.. Korang nilai sendiri ye.. Aku rasa ni gambar yang di edit kot.. Tak pon benda tu sampah je..huhu...

10 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting